Lunestil® výhodně na BENU! Podpořte spánek a zdraví!

  • 05.10.2022

Cítíte se neustále unavení, jste často nemocní a ráno si připadáte, jako byste snad vůbec nespali? Dlouhodobý spánkový deficit je spojen nejen s chronickou únavou, ale také s oslabenou imunitou, vyšším rizikem vzniku a rozvoje kardiovaskulárních onemocnění, obezity a diabetu. Pokud chcete podpořit své zdraví, začněte podporou spánku, která je na BENU v podobě inovativního doplňku stravy Lunestil® do konce října za akční cenu 159 Kč. Zdraví je příliš cenné na to, abyste špatně spali! Podpořte spánek, podpoříte zdraví! 

 

Chronická únava, častá nachlazení i riziko mikrospánku

Spánek je důležitý pro celkovou regeneraci organismu. Pokud se cítíte nemocní nejen na těle, ale také na duši, je možné, že za to může dlouhodobý nedostatek spánku. Zdravý spánek patří mezi základní biologické potřeby, působí jako prevence mnoha onemocnění a ovlivňuje také psychické funkce. Dostatečně dlouhý a kvalitní spánek má příznivý vliv na obranyschopnost organismu, hormonální a metabolické procesy, činnost srdce a celou řadu dalších fyziologických funkcí. Trpíte depresemi, úzkostmi, máte problémy s pamětí a koncentrací? A kolik toho denně naspíte?!

 

Vyspat se do zásoby? Ale kdepak!

Spíte denně maximálně pět hodin a o víkendu spíte do zásoby? Jde o velký mýtus, díky kterému se problémy se spánkem jen prohlubují. Základem zdravého a kvalitního spánku je dodržování pravidel spánkové hygieny. Zdravý spánek si nepřivodíte ani alkoholem před spaním, ani usínáním před televizní obrazovkou. Zdravý spánek si žádá především pravidelnost. Roli hraje také zdravý životní styl, schopnost odpočinku a relaxace, a v případě potřeby kvalitní podpora spánku, kterou představuje Lunestil®, unikátní duokapsle pro kvalitní spánek a svěží ranní probuzení. Navštivte BENU, kde je nyní Lunestil® za akční cenu 159 Kč, díky které ho můžete vyzkoušet i vy.

 

 

 

Nejde jen o to rychle usnout, ale i dobře spát!

Co na tom, že usnete jako, když vás do vody hodí, když se ráno probouzíte unavení a nevyspalí. Problém může být nejen v samotné délce spánku, ale také v jeho kvalitě. Kvalitu spánku může narušovat celá řada faktorů. Osvětlení a rušivé hluky z ulice, užívání alkoholu před spaním, příliš vysoká teplota v ložnici, ale i chrápající partner/partnerka. Způsobem, jak příznivě ovlivnit kvalitu spánku je Lunestil, který nejen, že podpoří usnutí, ale díky svému unikátnímu složení zajistí, aby váš klidný a zdravý spánek pokračoval celou noc bez přerušení. Vnější kapsle obsahuje esenciální olej levandule lékařské, která se již po stovky let používá pro své uklidňující účinky. Vnitřní kapsle se zpožděným uvolňováním obsahuje výtažek z mučenky pletní a vitamin B6. Tyto látky se uvolňují do organismu až po usnutí, aby váš klidný a zdravý spánek pokračoval celou noc bez přerušení. Díky doplňku stravy Lunestil® se nejen dobře vyspíte, ale ráno se probudíte opravdu odpočatí a svěží.

 

Kvalitní spánek na BENU za akční cenu!

O tom, že zdraví začíná zdravým a kvalitním spánkem, ví dnes každý. Jak ale řešit obtíže se spánkem, aniž bychom museli hned běžet k lékaři? Řešením je Lunestil®, prémiový doplněk stravy pro kvalitní spánek a svěží ranní probuzení. Lunestil® zakoupíte nyní na BENU za výhodnou cenu, protože právě zdravý a kvalitní spánek je klíčem ke zdraví. V případě obtíží se spánkem volte Lunestil® a podpoříte nejen svůj spánek, ale také své zdraví!

Levandule lékařská a mučenka pletní přispívají k relaxaci a ke kvalitnímu, zdravému nočnímu spánku.

 

Jak hodnotí Lunestil® spotřebitelé?

„Dlouhodobě mám problémy se spaním a Lunestil mi dost pomohl. Zkrátila se mi doba usínání, spánek byl kvalitnější a ráno jsem byl odpočatý. Vyzkoušel jsem už několik doplňků, ale tento mi vyhovuje ze všech nejvíc.“ Lukáš

 

„Opravdu VÝBORNÝ! Mohu jen doporučit! Oproti jiným bylinkovým preparátům funguje. Ráno je po něm příjemně odpočaté (při méně vážné poruše spánku). Kionečně se mi nezdají noční můry a mohu v klidu spát. Určitě se budu k tomuto produktu s láskou vracet. Velké plus dávám i tomu, jak tobolky hezky a přírodně vypadají.“ Tereza

 

„Usínalo se mi o mnoho lépe, je to znát. Měla jsem úplně jiný pocit a účinek spánku. Největší změnu jsem ale pocítila v tom, že ráno jsem nebyla vůbec unavená, právě naopak. Byla jsem plná energie a změnilo mi to celé ráno. Měla jsem větší chuť do více věcí po ránu. Balení a design je úplně super, originální tabletky! Nejlepší je, že je vše z přírodních složek a nemusím se ničeho obávat.“ Karolína