• 09.09.2022

Nedostatek spánku negativně ovlivňuje nejen naše zdraví, ale také celkovou kvalitu života, což si uvědomují zejména ti, kterým se spánku dlouhodobě nedostává. Úzkost z nevyspání, kterou mnozí nespavci zažívají, je jen udržuje v bludném kruhu nespavosti. Zejména podpora kvalitní spánku, změna životního stylu a dodržování pravidel spánkové hygieny, mohou být řešením, jak začít opět dobře spát.

 

Nespavost? V dnešní době normální!

Problémy se spánkem se dnes objevují u čím dál většího počtu lidí. Za nespavost může často stres a špatná spánková hygiena. Krátkodobé problémy se spánkem není vždy nutné řešit s lékařem, protože se občas vyskytnou u každého. Jsou-li ovšem obtíže dlouhodobého charakteru, je třeba vyloučit organické onemocnění, které by se spánkem mohlo souviset. Nespavost nezpůsobuje jen fyzické vyčerpání a pocit únavy, ale také úzkost. Podpora spánku, a tím i duševního zdraví, je cestou, jak lépe a kvalitněji nejen spát, ale také žít.

 

Katastrofický scénář nespavosti

Dominujícím znakem úzkostné nebo také naučené nespavosti, je úzkost. Obavy a strach z nevyspání se u těch, kteří tímto typem nespavosti trpí, mohou objevovat nejen před spaním, ale v průběhu celého dne. Čím více myslíme na to, jaká bude další bezesná noc, tím více se obavy z nespavosti stupňují. Večer po ulehnutí se pak začnou objevovat automatické negativní myšlenky, díky kterým si v hlavě vytváříme katastrofické scénáře, které úzkost zesilují. „Jak zítra vstanu? To budu zase unavený! Jak zvládnu další den bez spánku? Kdy se konečně vyspím? Co když se z té nespavosti zblázním?“ Že vám to zní povědomě? Někdy zkrátka jen urputná snaha usnout nestačí.  

 

Úzkost, obavy a spánek

Negativní myšlenky, které se během čekání na spánek automaticky vynořují, brání usnout z prostého důvodu. Tělo se během nich připravuje na stresovou reakci, která je doprovázena řadou fyziologických změn. Do organismu se vyplavuje adrenalin, což s klidným spánkem nejde dohromady. Zvyšuje se krevní tlak, zrychluje se dýchání, krev se přesouvá do svalů, tělo se chystá k boji nebo útěku. Už je vám jasné, proč v takovou chvíli nemůžete usnout?

 

Lunestil pro spánek vašich snů
Trápí vás nespavost? Objevte Lunestil® PRO SPÁNEK VAŠICH SNŮ!

 

 

Zbavte se negativních myšlenek, které vám brání usnout!

Díky negativním myšlenkám člověk zažívá jen další bezesnou noc a den plný únavy a obav z následující probdělé noci. Obavy z nevyspání se naplňují a člověk se ocitá v bludném kruhu nespavosti. Možná tušíte, že cestou, jak optimalizovat spánek, je vymanit se vlivu negativních myšlenek, které za úzkostnou nespavostí stojí. Pro zdravý a kvalitní spánek je důležitá změna životního stylu s dostatkem odpočinku. Schopnost relaxace je pro samotný spánek velmi důležitá, ovšem řadě z nás chybí. Příprava na spánek, která spočívá ve zklidnění a uvolnění, váš zdravý a kvalitní spánek podpoří. Připravte tělo na spánek a využijte přírodní prostředky, které zklidní tělo i mysl a zbaví vás obav z nevyspání. Využijte sílu přírody, která se skrývá v inovativních duokapslích Lunestil®.

 

Objevte Lunestil® a kvalitní spánek

Lunestil® je prémiový doplněk stravy pro kvalitní spánek a svěží ranní probuzení. Obsahuje vitamin B6 v kombinaci s olejem z levandule lékařské a extraktem z mučenky pletní. Díky doplňku stravy Lunestil® se nejen dobře vyspíte, ale ráno se probudíte opravdu odpočatí a svěží. Nevěříte? Pak nezbývá, než Lunestil® vyzkoušet na vlastní spánek!

Levandule lékařská a mučenka pletní přispívají k relaxaci a ke kvalitnímu, zdravému nočnímu spánku.

 

Jak hodnotí Lunestil® spotřebitelé?

„Velice příjemně jsem překvapen! Již po první kapslí jsem usnul jako miminko a spal bez probuzení celou noc. Ráno jsem se vzbudil odpočatý a svěží. Po týdenním užívání se cítím skvěle, mám zase energii a sílu hned po ránu. Jedná se o mnohem lepší produkt, než jsou jiné silné prášky na spaní, po kterých mi bývalo zle.“ Jiří

 

„Musím podotknout, že s usínáním mám opravdu problém a když si vezmu Lunestil, zpravidla usínám do 30 minut a ráno jsem odpočatá. Nechtěla jsem brát léky na předpis, ale Lunestil je přírodní, tak jsem ho vyzkoušela a určitě doporučuji.“ Lucie

 

„Dřív jsem měla problémy se spánkem a moc šanci jsem Lunestilu nedávala. Po užívání jsem usnula během chvíle a spánek byl klidný, bez zbytečných buzení. Po spánku jsem byla vyspaná a odpočatá. Na spánek jsem zkoušela už různé čaje apod., ale Lunestil zabral nejlépe!“ Michaela

 

Lunestil® PRO SPÁNEK VAŠICH SNŮ!